Kwaliteit in Service.

Welkom bij Autobedrijf Hansen.

Welkom bij  Autobedrijf Hansen, uw Opel dealer voor regio Venray en omstreken. Ook zijn wij al meer dan 20 jaar specialist van het merk Nissan. Sinds 1993 een begrip in regio Venray. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Onze enthousiaste en professionele medewerkers staan voor u klaar om u van de beste service te voorzien.

Naast Opel hebben wij een uitgebreid aanbod aan occasions van diverse merken. Wanneer u kiest voor een occasion van Autobedrijf Hansen, koopt u een auto die door onze specialisten grondig is geïnspecteerd. Om u een betrouwbare occasion te garanderen voor nog vele jaren rijplezier, zijn al onze occasions naast een grondige inspectie, voorzien van BOVAG garantie en een NAP label.

Ook kunt u voor financieren, leasen en verzekeringen bij ons bedrijf terecht. Om u hiervan de beste prijzen te garanderen, werken wij met verschillende maatschappijen samen. Hierdoor hebben wij voor iedereen een passende dienst.

Om uw rijplezier voor nu en in de toekomst te garanderen, beschikken wij over een werkplaats en vakkundig personeel die onderhoud aan alle merken kunnen uitvoeren. Dit in combinatie met een uitgebreid magazijn om u snel en kwalitatieve onderdelen te bieden.

Kortom, wij nemen de totale zorgen van uw mobiliteit uit handen! Dit alles onder één dak.

 

Graag tot ziens bij Autobedrijf Hansen,

 

Roland Hansen